RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 

Parteneri


 


 


 



 

 

 

 

Prima / Noutati / Exercițiul practic de prioritizare a tematicilor naționale de investiții în schimbările climatice ale sectorului agriculturii și celor asociate (resursele de apă și silvicultura) din cadrul cooperării Republicii Moldova cu Fondul Verde pentru Climă
Exercițiul practic de prioritizare a tematicilor naționale de investiții în schimbările climatice ale sectorului agriculturii și celor asociate (resursele de apă și silvicultura) din cadrul cooperării Republicii Moldova cu Fondul Verde pentru Climă
28.07.2018  
   

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul Organizației pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Oficiul Schimbarea Climei, a organizat, la Chișinău, un Atelier de Lucru pentru a consulta autoritățile publice locale  referitor la prioritățile naționale de investiții în domeniul schimbărilor climatice, în cadrul angajamentului Republicii Moldova cu Fondul Verde pentru Climă (FVC).

În procesul de consultare cu participanții Atelierului de Lucru (factori de decizie de nivel local/ reprezentanți ai APL) s-a desfășurat exercițiul practic de evaluare a tematicilor investiționale (priorităților naționale) pentru sectoarele Agricultură, Resurse de apă și Silvicultură în funcție de criteriile de prioritizare, ajustate la exigențele FVC.

Prioritățile naționale de investiții și criteriile de prioritizare, propuse spre discuție, pot fi consultate aici: AgriculturăResurse de apăSilvicultură. Pentru a vă implica în procesul de prioritizare a tematicilor/ domeniilor de investiții privind schimbările climatice urmează să descărcați fișierele cu exercițiul, să le completați și expediați, la adresa adapt@clima.md , până la data de 10. 07. 2018.

 

 


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin