RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 

Parteneri


 


 


 



 

 

 

 

Atelier de lucru de conștientizare și informare referitor la adaptarea la schimbările climatice

Autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanelor Singerei, Fălești, Nisporeni, Călărași, Leova și Basarabeasca, inclusiv societatea civilă vor participa, în perioada 21-24 aprilie curent, la un atelier de lucru de conștientizare și informare referitor la adaptarea la schimbările climatice.

Scopul evenimentului este de a comunica autorităților publice locale, mediului academic, sectorului privat, inclusiv societății civile despre  schimbările climatice ca fenomen, despre mărirea rezilienții și adaptării la schimbările climatice. De asemenea de a informa participanții despre impactul schimbărilor climatice asupra localităților, precum și de a-i instrui cum să identifice prioritățile de adaptare.  

Totodată, în cadrul evenimentului va fi prezentată Schema de Granturi și condițiile de realizare a unor proiecte pilot în vederea adaptării la schimbările climatice a raioanelor Singerei, Falesti, Nisporeni ,Calarasi, Leova si Basarabeasca.

 

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului  ADA/PNUD "Suport pentru Procesul Național de Planificare a Adaptării Republicii Moldova la Schimbările Climatice" și se va desfășura în localitățile: Sîngerei- 21 aprilie, Nisporeni- 22 aprilie, Leova-23 aprilie.

Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Multimedia