RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 

Parteneri


 


 


 



 

 

 

 

Prima / Noutati / Atelier de lucru de conștientizare și informare referitor la adaptarea la schimbările climatice
Atelier de lucru de conștientizare și informare referitor la adaptarea la schimbările climatice
15.04.2015  
   

Autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanelor Singerei, Fălești, Nisporeni, Călărași, Leova și Basarabeasca, inclusiv societatea civilă vor participa, în perioada 21-24 aprilie curent, la un atelier de lucru de conștientizare și informare referitor la adaptarea la schimbările climatice.

Scopul evenimentului este de a comunica autorităților publice locale, mediului academic, sectorului privat, inclusiv societății civile despre  schimbările climatice ca fenomen, despre mărirea rezilienții și adaptării la schimbările climatice. De asemenea de a informa participanții despre impactul schimbărilor climatice asupra localităților, precum și de a-i instrui cum să identifice prioritățile de adaptare.  

Totodată, în cadrul evenimentului va fi prezentată Schema de Granturi și condițiile de realizare a unor proiecte pilot în vederea adaptării la schimbările climatice a raioanelor Singerei, Falesti, Nisporeni ,Calarasi, Leova si Basarabeasca.

 

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului  ADA/PNUD "Suport pentru Procesul Național de Planificare a Adaptării Republicii Moldova la Schimbările Climatice" și se va desfășura în localitățile: Sîngerei- 21 aprilie, Nisporeni- 22 aprilie, Leova-23 aprilie.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin