RO EN
Prima Contact Harta Abonare noutăţi
 

Parteneri


 


 


  

 

 

 

Prima / Noutati
Noutati
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
 
01.11.2016 Letonia este interesată să dezvolte relații de colaborare cu Republica Moldova
Un grup de oamenii de afaceri din Letonia sunt dispuși să dezvolte relații de colaborare cu antreprenorii din Republica Moldova, în vederea realizării eficiente a proiectelor de dezvoltare, inclusiv în domeniul adaptării la schimbările climatice. În acest sens, 54 de reprezentanți ai autorităților publice locale și antreprenori din mai multe regiuni ale Letoniei au participat, săptămâna trecută, la un forum economic, desfășurat la Bălți, cu scopul promovării oportunităților investiționale din țara noastră.
 
30.11.2015 COP21 se desfasoara in Franta
În perioada 30 noiembrie - 11 decembrie a.c., la Paris, Franța se desfășoară summit-ul COP21 (Conferinţa părţilor la Convenţia-cadru a Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice), dedicat măsurilor de combatere a schimbărilor climatice.
 
09.11.2015 Seminar raional privind extinderea sistemelor conservative de prelucrare a solului
La 7 noiembrie curent în cadrul unui proiect al Agenţiei de Dezvoltare Austriece şi Programul Naţiunilor Unite pentru procesul Naţional de planificare a adaptării Republicii Moldova la schimbările
 
05.11.2015 Seminar: ”Dezvoltarea capacităţii de rezilienţă la efectele schimbărilor climatice folosind tehnologii noi de prelucrare a solului”
Oficiul ”Schimbarea Climei”, Ministerul Mediului în cadrul Proiectului ADA/PNUD: „Suport pentru Procesul Național de Planificare a Adaptării Republicii Moldova la Schimbările Climatice” Vă invită să participați, la data de 7 noiembrie 2015, cu începere de la ora 10.00, în satul Călugăr, r. Fălești la seminarul de prezentare a proiectului pilot ”Dezvoltarea capacităţii de rezilienţă la efectele schimbărilor climatice folosind tehnologii noi de prelucrare a solului”.